Автор |
Съобщение |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Пет Апр 15, 2011 7:07 pm |
  |
Здравейте хора.Аз съм много нов в играта и имам няколко въпроса.Значи имам хиро боец като за начало при елфите играя.Та въпросите са ми :
1.Кой точки са ми най важни да ги дигам
2.Мога ли да си местя по някав начин скиловете тоест искам примерно от позиция номер 5 да го преместя на 1 или 2 без значение как става ако става?
3.Като цяло незнам какво да правя гледам там къде има мисии и ходя да ги правя но има ли някаква друга определена цел или това е целта да изпълнявам мисиите ?
4.Освен точките където са за меч , брадва и т.н. има ли нещо друго което трябва да дигам сам и ако има къде да го търся това и как да го развия героя?
Надявам се че съм си задал всички въпроси и че ще можете да ми помогнете и ако съм забравил нещо или има нещо друго важно за играта да ми го кажете.
Благодаря предварително. |
|
|
  |
 |
MetallicA
Maguuma Stalker

Местожителство: Somewhere in АсКъЛоН
|
Пуснато на:
Пет Апр 15, 2011 7:40 pm |
  |
Ако ми кажеш при кои елфи играеш, ще ти отговоря по всички точки.  |
|
|
   |
 |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Пет Апр 15, 2011 7:44 pm |
  |
ми имах впредвид 3-тият свят там където са под ред при избиране къде да си направиш хиро |
|
|
  |
 |
MetallicA
Maguuma Stalker

Местожителство: Somewhere in АсКъЛоН
|
Пуснато на:
Пет Апр 15, 2011 10:13 pm |
  |
там са негрите а не елфите |
|
|
   |
 |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 10:23 am |
  |
горе доло се оправям вече с играта но не мога да разбера 2 куеста какво трябва да се прави моля помогнете.
Единият е "A friend in need" отивам при тоя отвънка но нищо не става какво трябва да направя ???
А вторият куест е "Feast of Bokka" незнам къде трябва да намеря тея 3 неща нищо не разбирам какво трябва да направя кой ли не бих но нищо няма от тея неща ..... |
|
|
  |
 |
s3d
Firewalker

Местожителство: Sofiq
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 11:45 am |
  |
ето тука има доста инфо:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page
A friend in need:
Add a henchman to your party and meet Kina in the Plains of Jarin.
трябва да си вземеш помощник (хенчман) и да отдеш при Кина
Feast of Bokka:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Feast_of_Bokka
трябва да биеш
Fanged Iboga за да събереш Iboga Petals ;
Skale за Skale Fins;
Irontooth Drakes за Chunk of Drake Flesh
надявам се знаеш англииски и ще се оправиш с викито успех |
 |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 7:09 pm |
  |
ок мерси оправих се с тея куестове и даже качих 10-ти лев и сега нещо нямам куестове.
Имам друг въпрос как се влиза в тея мисии да се играе където дава много експирианс и т.н. примерно сега зех някакви мисии като "Zaishen Mission Quest" и още 2 подобни имам само с други имена в средата не разбирам как да влезна и къде да ходя да ги направя.Друга мисия също не разбирам е тая където зех на 10-ти лев бонус помощника D20 M.O.X някакъв робот много готин и сичко но видях че в инвентара ми даде някаква книга с мисии влизам в мисията и то ме праща в някаква зала и ушким да победя някакви роботи или там каквото и да е но никъде няма нищо за биене какво се прави там ???
А и никъде вече не ми дава куетове само онова с First Spear но като нямам куестове как да го си дигна тея точки ??? |
|
|
  |
 |
Ju Jin San
Gamescom Informer

Местожителство: Банкя
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 7:28 pm |
  |
Тези Зайшен са Ежедневни задачи и в почвечето случаи трябва да си 20то ниво и да си минал играта където е за бонус а за задължителната чат трябва да направиш някоя мисия на Mission да убиеш еди кой си на Bounty да отрепеш всички противници в зоната за Vanquish и PVP ти е Combat.Най-добре ще е да си намериш някоя малка гилдия или голяма както искаш но малките са по сплутени да ти обяснява това онова  |
|
|
  |
 |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 7:40 pm |
  |
ок мерси за инфото маханг ги теч а къде мога да намеря сега някакви куестове обиколих цялата карта където ми дава да ходя и нямам повече никакви намерих 2 входа за други градове но не ми дава да влезна какво да правя???? |
|
|
  |
 |
Ju Jin San
Gamescom Informer

|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 7:41 pm |
  |
|
  |
 |
Ju Jin San
Gamescom Informer

|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 8:02 pm |
  |
|
  |
 |
prospectbg
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Съб Апр 16, 2011 9:06 pm |
  |
в играта съм Bg Prospector
П.С. Оправих се с куестовете по някав начин бях в некви подземия там и бих некав бос сега ще видя какво ще се прави занапред ама за малко ще съм афк ако ме търсиш в играта. |
|
|
  |
 |
LC
Glint's Toy

|
Пуснато на:
Пон Апр 18, 2011 2:50 pm |
  |
MetallicA написа: |
там са негрите а не елфите |
Велико!!! Съжалявам за офтопика, но не се сдържах.  |
_________________ "Go ahead, make my day" |
|
  |
 |
reimant
Gwen's pet
|
Пуснато на:
Пет Апр 22, 2011 11:10 am |
  |
Здравейте!
За да неотварям нова тема искам да ви попитам следното
Аз имам само първата игра в която няма Герои а стигнах до енда мисия, която може би сте минавали War in Kryta която има 2 под мисии, едната да направя по нещо за да присъединя двата алианса срещу лошите
Едната мисия ми изисква да имам M.O.X (който преполагам нямам като опция в играта) а другата е в някъв храм (който също го нямам на картата) Мисля че се казваше Good Dead или нещо такова.
Та как да я мина тая мисия??? |
|
|
  |
 |
Ju Jin San
Gamescom Informer

|
Пуснато на:
Пет Апр 22, 2011 11:54 am |
  |
За МОХ ти трябват и трите Компании PS Faction NF и ще ти трябва опит първо с магийте лвл 20 и добри герои от 3тата и 4тата игра ..или пък някой да ти помогне (ако нямаш Гилдия обичайно срещу заплашане, ако си имаш .. е супер значи WIK е серия от 5тата GW която я водят като друга игра въпреки че е серия от Ъпдейти...А за WIK ти е req ЕОТN и Zinn's Task или там каквото беше.Карай си по PS мисиите.
Като гледам кога си се регнал май си се върнал заради GW2 a ? |
|
|
  |
 |
|