Guild Wars Bulgaria


News
Submit News
About the Game
Game Lore
Articles
Submit Article
Guild Wars FAQ
All Downloads
Search
Contact Us


Forum
Web Links
GWBulgaria IRC


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon


The Tombs
Armor Crafting
Skill Locator
In-Game Emotes


Screenshots
Upload Screens
Wallpapers
Movies
World Map
Underworld Map
Fissure Map

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Recent Users off
keflekzo Months
Spezial Months
tL_ Months
Ravenhear Months
toleto Months
dobber Months
Chavi Months
Liahim Months
Str1deR Months
KoenWinte Months

1944 Members
18245396 Unique Visits

Vote for us

www.guildwars.com

www.arena.net

www.ncsoft.net


Bonus Mission Pack: На пазара на 28 Януари 2008
Guild Wars Bonus Mission Pack влиза в продажба за пръв път на 28 Януари. Тези от вас които не са успели да купят пакета в предишната промоция ще могат да го купят за около 9 Евро от Online магазина, PlayNC или някои от магазините в Северна Америка и Европа. За сега няма новина от Пулсар дали ще внесат пакета.

Притежателите на Бонус пакета ще могат да играят през няколко основни момента в историята на Guild Wars и да спечелят редки награди, както и някои от най-добре изглеждащите оръжия в играта.

 • Съберете уникални награди докато играете като главна фигура в Битката за Джай и се изправете срещу Палава Джоко и неговата армия от не-мъртви.

 • Преживейте бурното минало на Канта като участвате като свидетел на събитията в кървавата Тенгу война.

 • Научете от първа ръка как точно Бялата Мантия завземат властта в Крита.

 • И накрая, открийте какво се случва с Гуен след като Чар напада родината и, и Сиъринга унищожава всичко, което тя е познавала.

  Коментари по темата може да прочетете или направите във форума.
 • Posted by dobber on January 11 2008 - 08:45:07 0 Comments 1757 Reads Print
  Нов тапет и mini награди
  ArenaNet съобщи днес че са избрали печелившите в томболата Mini Mania. За жалост, тя се провежда само за Северна Америка и няма спечелили българи. Всеки от победителите печели произволна миниатюра, а списъкът включва Zhed Shadowhoof, The Oni, Shiroken Assassin, Long-Haired Yeti, Naga Raincaller и Vizu. Списъкът с печелившите е на този адрес

  Освен това, публикуваха нов тапет на прекрасната Девона в бойна поза с меч. Може да изтеглите различни големини на тапета от страницата на Guild Wars тук
  Posted by dobber on January 10 2008 - 09:37:27 0 Comments 1784 Reads Print
  Guildwars печели наградата на читателите за 2007 в MMORPG.com
  Guild Wars изпъкна с разбиващо конкуренцията гласуване в таз годишните награди на MMORPG.com. Играта спечели със смазващите 68% от гласовете (почти 60% повече от вторият в класирането) наградата за "Най-добра безплатна/евтина игра за 2007". Спечелването на тази награда не би трябвало да е изненада за никой, като се има в предвид незатихващата популярност на играта и прекрасното ново продължение Eye Of The North излязло през 2007.

  Ето го и цялото класиране:
  • Guild Wars - 68%
  • Dungeon Runners - 10%
  • Sword of the New World - 9%
  • Puzzle Pirates - 5%
  • Fury - 5%
  Директен линк.

  Ето и едно много приятно видео правено от фен на играта. Този път използваната песен е The Beer Song на Weird Al Yankovich. Искрено се забавляваме всички бираджии от Българското Guild Wars общество.

  Ето и линк към клипчето в YouTube.
  Posted by dobber on January 09 2008 - 12:14:11 0 Comments 841 Reads Print
  Guild Wars продаде 4 Милиона копия
  MМО-то без месечни такси на NCsoft и ArenaNet изкачи нова височина с комбинираните продажби от оригиналната игра и първите две експанзии.

  Макар World of Warcraft да остава безспорен крал на ММО пазара със своите повече от 9 милиона абонати, free-to-play фентъзи ММО-то на NCsoft Guild Wars също отчете впечатляващи цифри. Още пет месеца след като отрочето на ArenaNet се засили в битката, NCsoft оповести че има подкрепата на 1 милион бойци. През Юни 2006, от NCsoft дойде новината че оригиналната игра, заедно с първата си самостоятелна експанзия е продала 2 милиона копия. С втората експанзия - Guild Wars Nightfall, пристигнала миналият Октомври, триото на Guild Wars серията вече е продало комбинирано 4 милиона екземпляра. Guild Wars постига това в навечерието на третият си ъпдейт - Guild Wars: Eye of the North, който излиза на 31-ви Август. Това е първата истинска експанзия на играта (единствената която не е самостоятелен продукт) и фокусира върху добавяне на ново съдържание за съществуващите играчи, вместо да добавя нова глава в играта. Новото съдържание се характеризира с нови подземия, герои, предмети както и история. ArenaNet също така планира да използва Eye of the North като преход към Guild Wars 2, която ще излезе през 2008-ма.

  В очакване на Eye of the North, NCsoft ще проведе sneak-peek уикенд в новата експанзия от 24-ти до 26-ти Август. Играчите ще могат да запазят всичко постигнато по време на уикенда. Посетете официалните сайтове на NCSoft/ANet/Guild Wars за повече информация относно събитието.

  Guild Wars: Eye of the North ще се продава в USA за $39.99. За новите играчи, NCsoft ще предложи съвкупност от оригиналната игра + Eye of the North за $59.99.
  Posted by Chavi on August 22 2007 - 11:15:27 0 Comments 904 Reads Print
  Инфо за Guild Wars Eye of North Pre-release Bonus Pack (Preorder пакет)
  Kакто знаете Guild Wars: Eye of the North излиза на 31 август 2007 или след малко повече от месец. Вероятно мнозина от вас се питат какво става с т.нар. "Pre-release Bonus Pack", играещ ролята и на Pre-Order пакет за Eye of the North с доста апетитно съдържание.
  От днес Бонус пакетът вече се продава свободно на цена от 49.95 лв, което означава, че ако го поръчате днес от сайта на www.pulsar.bg, той ще ви бъде доставен с куриер до 24 часа. Желаещите да купуват от фирмените магазините на Пулсар, го получават веднага.

  ВАЖНО: Поръчвайки бонус пакета, реално купувате Guild Wars Eye of North, т.е. цялата игра, заедно с всички бонус материали. Звучи съвсем като миналия път, но този път трябва да уточня нещо. Макар че доставката на играта е безплатна за цялата страна, това не важи за Pre-Order пакета. В общия случай сумата едва ли ще надхвърли 10лв., така че офертата никак не е лоша. Когато цялата игра се появи на пазара, тя ще ви бъде доставена безплатно.

  Ето какво включва Guild Wars Eye of North пакетът:

  • Достъп до онлайн събитието “Sneak Peek Weekend”, което ще се проведе между 24–26 август 2007. В рамките на този уикенд всеки с предварителна поръчка ще има възможност да играе Eye of the North преди останалите. Всичко постигнато в този период, включително намерени предмети, натрупан опит, Герои и плячка, ще бъде отново достъпно след като играта излезе на 31 август.

  • Три ексклузивни оръжия, подходящи както за вас, така и за всеки произволен Герой от света на Eye of the North:
   • Glacial Blade – страхотен меч, изкован лично от Norn of the Shiverpeaks.
   • Hourglass Staff – магически жезъл, изработен от най-добрите занаятчии в Asuran.
   • Darksteel Longbow – уникален лък, използван от най-могъщия Charr Stalker в света на играта.

  • Специален "Trilogy Trial" ключ, даващ свободен достъп до трите предходни игри от поредицата до момента - Guild Wars, Guild Wars Factions и Guild Wars Nightfall. Ключът е с валидност 14 дни от датата на активиране и гарантира 10 часа безплатен геймплей в произволна игра от серията.

  Нека ви напомня, че пакетът вече се продава на цена от 49.95лв. или най-ниската до момента. Предложението важи до излиазнето на цялата игра, чиято цена ще е осезаемо по-висока и няма да се продава с бонус пакет.

  Важно: Имайте предвид, че Pre-release бонус пакета не дава предварителен достъп до играта.
  Posted by dgz on July 20 2007 - 13:48:17 0 Comments 1079 Reads Print
  Интервю с гейм-дизайнера Бен Милър относно G.W.E.N.
  Gamespot интервюира гейм-дизайнера на АренаНет Бен Милър, в желанието си да научи повече за предстоящата експанзия на Guild Wars - Eye of the North. В общи линии Бен Милър повтаря за тях неща които вече знаем, но въпреки всичко прегледайте въпросника, дори и само за потвърждение на нещата които циркулират в интернет-пространството. Ще нахвърлям основни извадки за ленивите или не-англо говорящите:
  • Експанзията изисква притежание на поне една от предходните кампании

  • Фокусира върху съдържание за съществуващите герои - нови приключения, опит, брони, предмети и т.н.

  • Действието се развива в четири зони по настоящата картата на Тирия (Профъсийс) и нейната неразкрита северна част

  • Играчите ще посетят родната страна на Чар, както и Далечните Шивърпийкс - дом на расата Норн, още - област в Южна Магума известна като Tarnished Coast, където новата раса Азура излиза изпод земята и накрая - четвъртата зона е в същите тези дълбини, образувани от катаклизъм, полагащ основите на историята на Guild Wars 2

  • 150 нови умения, част от тях само за ПвЕ

  • Залата на Монументите е инстанция, позволяваща обезсмъртяване на постиженията на героите - информация която ще бъде използвана за създаването на различни готини "неща"(ориг. "neat stuff"), "онаследявани" от новосъздадените герои в GW2

  Това е накратко. За повече информация, прочетете цялото интервю. А темата във форума е отворена за коментари.
  Posted by Chavi on April 17 2007 - 15:27:48 1 Comments 1953 Reads Print
  Пролетно освежаване
  Kато начало най-голямата новина е, че вече можем да пишем на кирилица в чат каналите. Другата голяма новина е, че акаунтите вече имат по-голям сторидж. Освен "core" таба в сториджа, всеки акаунт получава и по един допълнителен таб за всеки чаптър, който притежавате. Друго по-важно нововъведение, което не всички играчи одобряват е добавянето на малка линийка в статус бара на скиловете, която показва времето което им остава за действие. Най-после, след почти две години, Гладиаторския 15к армор се сдоби и с шлем, а отключването на Херото Razah, вече е значително по лесно.Добавен е и нов Pet Control panel. Вероятно във връзка със задаващата се главна роля на Charr-овете в следващите продължения на играта бяха подобрени текстурите на съществуващите техни представители.
  За любителите на соло PvP режима Hero Battle, вече е в сила Ladder, подобно на този на гилдийте, и постиженията на първите 1000 акаунта, ще могат да се видят на официалния сайт на играта. Във връзка с това в Great Temple of Balthazar, в Hero Battles оутпоста, и в Guild Hall е добавено NPC, при което да дадете на акаунта името на единия от героите си.

  Преди няколко дни формата на отборите в Heroes' Ascent отново бе върнат на осем срещу осем, а сеге е премахато и получаването на Death Penalty в картите: Broken Tower, the Courtyard, и Hall of Heroes.

  Както винаги АренаНет и този път отразиха празника Великден. От 6ти до 8ми всеки моб в играта има шанса да ви пусне Златно яйце, или Шоколадово зайче, които освен удоволствие в играта, ви дават точки за Treasure Hunter (само за яйцето) и Sweet Tooth титлите.
  Posted by KIT on April 07 2007 - 15:04:49 0 Comments 2212 Reads Print
  Финалът на Celestial Tournament
  Cтрастната започна със завършека на Guild Wars Celestial Tournament. След много интересни и успорвани игри в схемата , дойде деня на истината. Полуфиналите и финалите се проведоха на Цветница. Esoteric Warriors нямаха проблем с Listen To , който до момента ни очароваха с играта си. В другата двойка , очаквания сблъсък между Idiot Savants и Team Everfrost завършинеочаквано бързо в две игри, европейците отсраниха американците категорично.Финала се състоя след няколко часа , всички очакваха с инетрес сблъсъка. Европейците взеха инициятивата и поведоха с 1:0 и за да има дълго време да се радваме на хубавата игра, Esoteric Warriors върнаха следващата и изравниха и в много вълнуващ и решителен трети мач имахме победител. Европейците Team Everfrost грапнаха голямата награда в турнира. Освен материялните награди , остават в историата на Guild Wars, като 6-тата гилдия с златен плащ.
  Наскоро пристигна доста хубав ъпдейт. Докара много радост на доста страни докарвайки езиците им позволени в играта. Един от шрифтовете е и Кирилица. Честито !!! PvE играчите получиха страхотна изненада. 4 пъти по-голям сандък. Дойде и състезателната система на Hero battle и състезанието за челните места в Ladder - a. И куп други промени.
  Posted by GORCHIZA on April 07 2007 - 14:47:09 0 Comments 4221 Reads Print
  Плейофите на Celestial Tournament
  Celestial Tournament навлиза в последната фаза на елиминациите. Останаха 16 отбора и сега е ваш ред да ги подредите в Xunlai Tournament House. Печалбата от познатите от вас отбори ще бъде колбички интересни трансформации. Този уикенд започват мачовете, а вечерта на 1-ви април 19 GMT ( 21:00 българско време ) ще започне финала.Наградния фонд на спечелилите гилдии е 7000 $. Първите 5 места ще иам и материални награди, като най-съблазнителна награда има 1-вия -ATI Radeon X1950 XTX Video card . Разбирасе ще има отново раздаване на сребро и злато по плащовете.
  Има малко време за залагане кой ще спечели - действайте !!!

  Междувременно, от днес, отборите в Heroes' Ascent се връщат в оригиналната си форма от по 8 играча. Стига толкова веселба с шестички. За да отпразнуват завръщането на големите отбори, АренаНет пускат уикенд-евент с дроен размер едновременно на фейм и фекшън. Щурмувайте Залата на Героите още днес! Готините файм-емоути чакат вас!
  Posted by GORCHIZA on March 30 2007 - 09:02:06 0 Comments 1862 Reads Print
  Guild Wars: Eye of the North
  Kраят на 2007-ма година крие нови приключения в дълбините на Тирия! АренаНет зарадваха своите фенове с предстоящя експанжън "Guild Wars : Eye of the North", който ще се различава от миналите кампании. Тази част е в истинския смисъл на думата експанжън, за да се играе се нуждаете от поне една от миналите части.

  Пътуването което ще предприемат играчите в тази част ще ги отведе в дълбините под континента, в разкритие на нови раси и приключения със съюзници и герои. Древни същества ще изникват от процепите в земята , пратени от тъмнината в земните недра. В края на тази битка , нищо няма да е същото ! Няма време за обучение и тренировки, земите на "Guild Wars : Eye of the North" ни очаква със същества на високо ниво. По пътя на разрешаване на мистериозните земетръси, само истинските герой ще оцелеят.Ще се запознаем и с 2 от бъдещите раси в "Guild Wars 2" . Асура - велики магове от дълбините , силните и независими Норн и Чаровете който познаваме още от Prophecies , най-големите противници на хората. В "Guild Wars: Eye of the North" също така ще видим и много нови умения, брони, титли и помощници.

  В очакваните много подземия в "Guild Wars : Eye of the North", ще видим не виждани до сега изпитания ! Вашите геройства няма да бъдат забравени ! Всички титли ще бъдат запазени в " Залата на монументите". Всички титли постигнати от Prophecies до излизането на "Guild Wars 2" ще ви донесат различни награди в новия свят на продължението.

  Приключението ни очаква по празниците(тълкувайте свободно) обещаха АреаНет.
  Posted by GORCHIZA on March 28 2007 - 08:54:47 0 Comments 3127 Reads Print
  Page 2 of 22 < 1 2 3 4 5 > >>
  
  Quick Skill on
  
  Member Poll off
  Любима част на Guild Wars?

  Prophecies

  Factions

  NightFall

  Всички са ми любими

  Никоя не ми е любима

  WoW е N1 ! Опа, грешен сайт!

  You must login to vote.
  
  GW Ladder Peek
  Wed, 8 Sep 2010 01:06:09 +0300

  
  Latest Articles
  Ritualist - Обща...
  Assassin - Обща ...
  Как се създ...
  Рангови Ти...
  Героите(Hero ...
  
  Latest Threads
  Последни Теми във Форумите
  Saturday October 24th

  ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

  ДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

  Състояние на играта

  Guild Wars технически проблем

  Няколко нови куеста в GW1 == free tormented weapon

  проблем с паролата на ГВ

  GW Дропи яко :(

  Въпрос от новак

  ACTA / PIPA / SOPA n shit

  Седем Години Guild Wars България!
  Defend North Kryta Province (Hard mode)

  Малак вапрос

  Въпроси относно играта

  GvG въпрос/и

  Еле/Монк хейлър

  Рън техники за Nightfall

  Leveling Guide 1-20

  Малко въпроси

  N/P AB build

  Добър билд за air ele
  Конкурс

  Show your UI !

  Интервю с Даниел Дочиу

  Ева в класацията на Voodoo Extreme за Свети Валентин

  Я са намерете грешката :)

  Скалъпих едно клипче в youtube ..

  Guild Wars alpha test 0.o

  Норнска маска - шотландски боец

  Конкурс за най-добре миксирана броня

  Guild Wars Paragon Dance Music Video
  Продавам Pre-purchase развит акаунт.

  Продавам Guild Wars 2

  Разменям Guild Wars 2 за Diablo 3

  GW 2 account си търси нов стопанин.

  Продавам: GW2 акаунт

  Търся си Eye of the North

  Сто кила ракия давам!

  Продавам!!!!

  Купувам ЕОТН

  tomes
  Project Frontline

  Размисли и страсти относно новите Guild Wars гилдии

  Набирам хора за Charr only PvP guild/light role-playing

  The Last Dark Legion [DARK] набира нови членове

  Търся играчи за gvg

  Мета нууб fs!

  dead game

  PRIQTEL V NYJDA SE POSNAVA :wink:

  Guild Wars & Factions отначало

  Ultra Meta Comeback [iway]
  6ти албум о_О

  5ти албум :D

  4ти албум

  ЧНГ!

  Съвет за смяна на видео карта

  ЧРД Dobber!

  Razer Goliathus Pad

  Евро 2012

  Ново ПЦ за GW2

  Лабиринт
  Играещите татковци

  Приключения в JQ или един добър ПвП/ПвЕ еле билд

  Снимки на геройте!!

  Вчера и днес

  Най-скъпият дроп :P

  да се похваля :)

  Какво не е наред в картинката?

  An everyday BGf-story

  едно бъгче от фестивала

  Ако нямаше левъл кап
  Бъгове по форума

  Guild Wars 2 Giveaways on European Fansites

  Спечели Guild Wars 2 акаунт

  Guild Wars 2 meet up - RockIt на 20ти Август

  GuildWars.bg и GuildWars 2

  За проблемите със сайта и форума през последните дни.

  Проблем с Google Chrome

  Проблем с качването на подпис

  Запитване

  Team Speak 3 server на GuildWars.bg
  War Thunder - за фенове на aircraft combat sims

  Black Desert Online - ново поколение MMORPG

  The Elder Scrolls Online

  Продавам/разменям Diablo 3 battlenet account

  World of Tanks

  Spec Ops: The Line

  Unreal 4 engine showcase

  RaiderZ

  Tera Online

  GoG.com
  Продавам развит Pre-purchase Guild Wars 2 акаунт.

  Продавам Guild Wars 2

  Продавам Guild Wars 2

  Продавам gw2

  Продавам Guild Wars 2

  Продавам GW2 acc

  Заменям GW2 за Diablo 3

  Продавам GW2 акаунт !

  Заменям Diablo 3 за Guild Wars 2

  Продавам GW2
  Heart of the Swarm

  This is where Dreamhack plans to hold their ESPORTS event in

  Любопитно четиво

  Chat канали, най-накрая в 21 век :)

  Goons of Korhal - Starcraft Nation

  Patch 1.1

  Grrrr започва SC2!

  sc2casts

  карти за СК2

  Star Craft 2 rage
  Новия пач

  BG Stream

  WCG Finals

  Free ip boost from alienware

  Magma Chamber

  New Heroes

  Server Stability .... Number One What ???

  US Final ... CLG vs Epik

  UPDATES

  Shots
  General

  Nicknames

  Бета ключове
  GW 2 ?

  [BGf] Bulgarian Soul Reavers

  Keepers of lady [gaga] търси люде :) за PvP предимно

  Гилдии

  Desolation

  Търсят се хора за sPvP отбор

  Малко помощ.

  Bulgaria on three seas [BOTS]

  ETA (Unforgettable Memories)

  [BG] The Bulgarians - (Seafarer's Rest)
  
  Latest Images

  X-fire ingame chat


  X-Mass Card Back


  X-Mass Card Inside


  X-Mass Card Front

  Website design by Chavi Boncheff and Gavrail Kubatev using PHP-Fusion.
  Site best viewed in resolutions of 1024x768 or higher with text size medium and font MS Reference Sans Serif.
  Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved. © 2004 ArenaNet, Inc. Guild Wars related content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.
  Powered by PHP-Fusion v6.00.108 © 2003-2005
  Top