Guild Wars Bulgaria


News
Submit News
About the Game
Game Lore
Articles
Submit Article
Guild Wars FAQ
All Downloads
Search
Contact Us


Forum
Web Links
GWBulgaria IRC


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon


The Tombs
Armor Crafting
Skill Locator
In-Game Emotes


Screenshots
Upload Screens
Wallpapers
Movies
World Map
Underworld Map
Fissure Map

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Recent Users off
keflekzo Months
Spezial Months
tL_ Months
Ravenhear Months
toleto Months
dobber Months
Chavi Months
Liahim Months
Str1deR Months
KoenWinte Months

1944 Members
18534621 Unique Visits

Vote for us

www.guildwars.com

www.arena.net

www.ncsoft.net


Ексклузивно инфо за следващите GW в Мартенската PCMania!
Kакто може би сте забелязали, миналата седмица списание PCMania се появи на страницата в официалният GW сайт като Българският медиен партньор за публичното обявяване на следващите издания в Guild Wars поредицата. За GW България, от Пулсар и PCMania бяха така любезни да уточнят, че става въпрос за превю в 4 страници, включващо цялата информация до която имат достъп на този етап като картинки и ексклузивни материали за третата експанзия на Guild Wars, а може би дори и нещо повече. Обещават ни много и интересни новини съвсем скоро когато броят излезе в края на месец Март.

А що се отнася до вълненията за това дали Българските фенове ще бъдат огрени с код за миниатюрният пет "Asura", отговорът е положителен, но разстоянието отново си казва думата и за съжаление ще се наложи да почакаме. Код за добавяне на миниатюрният пет "Asura" списание PCMania ще пусне в Априлският си брой. Какво пък, един месец не е толкова много.

Ето и връзка към темата във форума, където дискутираме тези обещаващи вълнения новини. Включете се!
Posted by Chavi on March 12 2007 - 16:18:24 0 Comments 2661 Reads Print
Кои PvE Умения не стават за PvP?
Tрябва да наваксаме две седмици новини, повечето от които дискутирахме във форума. ПвП букварът продължи обяснението на ефектите и основната механика на играта. Позиционно поръжение(hit location), проникване(penetration), критично поражение и т.н. Тези статии вече са актуализирани с последните промени в механиката и баланса, така че може да ги прегледате отново изцяло - PvP Primer.

State of the Game представя този път Адам Сънстрьом, който обръща внимание на нещо много важно - как досега игралите PvE играчи да преосмислят някои от най-често използваните PvE умения, когато смятат да играят PvP, където тези умения вече нямат същата ефективност. Прочетете защо не е добе да носите Mending в PvP тук. Междувременно, в най-новото издание на поредицата от вчера, се дават и начални коментари за Celestial Турнира - метаигра, билдове и тактики.

За творческите личности, които още не са разбрали - в момента тече нов конкурс за дизайн на оръжие. Имате време до края на месеца. Успех!

Посетете и форума, където обсъждаме интересна неофициална информация относно следващата (и евентуално последна) експанзия на играта, както и плановете на АренаНет оттам нататък.
Posted by Chavi on March 06 2007 - 14:42:09 0 Comments 2922 Reads Print
Нова година идва и в Cantha !
Oфициалния сайт на играта се сдоби с нова екстра за играчите: Challenge Mission Ladder. В него се подреждат по успехи отбора или играча с най-много точки сумарно от различните челиндж мисиии в играта (Factions и Nightfall).

Тази седмица PvP Primer ни запознава с някой от математиките в играта: натрупване на ефекти и максимален лимит на натрупаните ефекти (кондишъни. енчанти... ). Запознайте се тук. В новата статия от поредицата "Състояние на Играта", пък може да прочетете по-подробни обяснения за това как АренаНет се опитват да запазят баланса.

И накрая, но не на последно място : Нова година идва и в Cantha !
Този уийкенд, собствениците на GW:Factions ще имат възможност да почувстват празничната атмосфера, от новогодишните празненства по Cantha-нския календар. Те ще се състоят в Shing Jea Monastery, и ще включват традиционните за евънтите куестове, лотарии и колекторски предмети. Във връзка със задаващите се угощения в играта е добавена и нова титла: Sweet Tooth, която се получава след консумация на определено количество сладки храни и напитки.
Posted by KIT on February 19 2007 - 15:35:14 0 Comments 4414 Reads Print
Nightfall с AIAS Награда за ММО на Годината!
Guild Wars Nightfall спечели "Оскар"-ът на гейм-девелоперите - 10-тата Годишна награда "Massively Multiplayer/Persistent World Game of the Year" на Академията за Интерактивни Изкуства и Науки (AIAS). Наградите бяха раздадени като част от DICE Summit Конференцията в Лас Вегас. Останалите номинирани в категорията "ММО" бяха EvE Online Revelations, Dungeons & Dragons Online: Stormreach и Auto Assault. А най-големите награди отидоха при Gears of War (Игра на годината и конзолна такава) и Elder Scrolls IV: Oblivion (Компютърна игра на годината).

Поздравления на АренаНет за най-престижната награда в индустрията!
Допълнителна информация на сайтовете на Академията за Интерактивни Изкуства и DICE Summit.

GW България е първият GW сайт който отразява тази новина.
Posted by Chavi on February 09 2007 - 10:05:22 0 Comments 2143 Reads Print
ANet Обяви Celestial Tournament
Oткакто последно пуснахме новина преди две седмици, най-важното което се случи беше пускането на промените в баланса и Heroes Ascend вече за постоянно, което обсъждахме в тази форумна тема. И докато сме на форумна вълна, други две широко дискутирани неща бяха следното изявление на Гейл Грей и днешната прясна новина за Celestial Tournament-а, която обсъждаме тук.

Поредицата "State of the Game" пусна две издания – първото е интересна разходка из Гилдийните Карти (Guild Halls) с обобщена информация за тях както и някои интересни моменти на механиката им. Следва преглед на билдовете тип "Преса", тоест тези които разчитат на постепенно поражение с течение на времето върху целият противников отбор.

ПвП Букварът също пусна интересна информация - обаснение на голяма част от механиките на играта, необяснени официално никога досега. Неща като времетраене на нокдауна, дистанция на поддържане на енчанти и умения покриващи отбора и много други. В допълнеие на самата информация има и съвети как да се използва правилно наученото. Бих казал - задължително четиво за всички.

За финал, поздравяваме Logus за арта вдясно, пуснат в тази тема!
Posted by Chavi on February 08 2007 - 16:55:04 0 Comments 2638 Reads Print
Guild Wars: Игра на годината!
Mоже би най-популярният сайт за онлайн игри MMORPG.COM направи изявление, в което обяви Guild Wars за игра на годината, според класацията на редакторския колектив. Според тях: "Guild Wars е новаторска, и развлекателна в своето развитие, и продължава да радва феновете си. Това е достатъчно за да бъде избрана за Игра на годината." Подробности четете в MMORPG.COM.

Нов евънт:
Вероятно за да посъбудят малко интереса към вече поостарелия чаптър Factions, ArenaNet са решили този уийкенд да направят босовете в Cantha да пускат зелени предмети с три пъти по голям шанс. Възползвайте се от възможността да се сдобиете с едно от уникалните оръжия в играта.
Posted by KIT on January 24 2007 - 10:38:32 0 Comments 1800 Reads Print
Гилдия на седмицата
Aктуалната гилдия на седмицата е Тhe Board Crew [boat], която е основана преди почти година. Напускайки предишните си гилдии повечето от момчетата пренасят своя опит и стремеж в настоящата. Непостоянството и оределият състав са най-сериозният проблем за малките отбори и за това [boat] се стремят да запазят еднородността на състатва си. Рядко преминават границата от 40 члена, но за сметка на това сплотеността им е на много високо ниво.
The Board Crew имат дъщерна гилдия The Board Crew Oarsmen, в която новаците трябва да покажат своите умения и лоялност преди да преминат при титулярите. Повече за тях можете да прочетете в официалният сайт на играта.

Празничните украси вече са прибрани, снегът се е оттеглил към Northern Shiverpeaks, а хората са се върнали към старите си навици. Нека да си припомним някои от приятните моменти на Зимния фестивал с официалният филм посветен на събитието.
Posted by KPEATOP on January 24 2007 - 10:20:29 0 Comments 2283 Reads Print
Нов евънт, награди, тестове
Bеднага след края на Новогодишния евент в петък 10:00 сутринта започва нов уийкенд евент: Получавате Двоен Експириънс от овладяването на Елитни скилове (po 500exp. за всеки ваш левъл).Използвайте възможността, да съберете малко повече експириънс, както и да намерите по лесно парти за по-трудните Босове. Евента ще продължи до 10:00 сутринта в понеделник, и ще бъде достъпен и за трите части на играта.

Идват и наградите, от залаганията за изхода на изминалия шампионат. Освен позналите, всеки участвал ще получи - Зимнозелено ( Wintergreen ) оръжие. От 12ти януари в Kamadan, Lion`s Arch и Kaineng Center ще можете да срещнете Xunlai Tournament Agent, от който да получите наградата си ако правилно сте си попълнили данните си както е описано тук.

Поредния PvP Буквар този път е за Alliance Battles, PvP режим при който в парти от 12 срещу 12 , можете освен да се забавлявате и да печелите фашънс и експириънс, да тренирате и билдове, които може да ползвате и в останалите PvP режими.

И накрая, носят се слухове за промени в Heroes' Ascent, които първоначално ще бъдат експериментално представени на играчите. Четете забулената в мистерии интерпретация в последният The Scribe.
Posted by KIT on January 12 2007 - 08:12:21 0 Comments 2445 Reads Print
Новогодишният празничен евент удължен!
ArenaNet удължи Новогодишният празничен евент до Петък(12-ти) сутрин Българско време. Дотогава остава отворена Арената за бой със снежни топки, специалните куести и мисии, както и раздавачите на подаръци. Заедно с това в "The Scribe" бе обявено, че тази година Грент се е радвал на повече поклонници от Дуейна. А уолпейпър с тазгодишният зимен арт вече е достъпен за сваляне от официалният сайт.
Две статии заслужаващи особено внимание излязоха веднага след Нова Година. Едната ще запознае начинащите в ПвП, както и тези които не са ходили във Fort Aspenwood, какво представлява това място и защо много играчи го намират за едновременно приятно и поучително. Прочетете в "ПвП Буквар". Втората статия коментира предстоящият да излезе нов формат на турнирната Гилдийна надпревара. Christian Brellisford предава своята гледна точка по отношение на промените в едно интересно четиво. Прочетете го тук, а може и да коментирате в тази или тази теми във форума.
Posted by Chavi on January 08 2007 - 13:44:36 0 Comments 1332 Reads Print
Wintersday 2006 Event: годишната битка между Grenth и Dwayna
ArenaNet са готови с поредната доза забавление за наближаващите коледни и новогодични празници.
По традиция тази година отново ще можем да се насладим на коледния евънт, с отборните игри - битката между Grenth и Dwayna, и Бой със снежни топки. От ранните скрийншоти се вижда и евентуалното присъствие на лотарийните игри , за търсачите на Lucky/Unlucky титлата. Ще има и подаръци, който ще се получават като награди от различните отборни игри и четирите куеста които ще са достъпни само по празниците, а в главните градове на играта ще имате шанса да зарадвате децата с подаръци, с което също ще имате възможност да бъдете възнаградени.

По празнична традиция, в този евънт също ще имате въможност да украсите героя си с коледна шапка, като от ArenaNet споменават и за начин за съхранение в инвентара на тези аксесоари, които с всеки евън стават все повече и повече. Повече подробности за игрите и подаръците четете в цялата новина. Евънта ще е 13 дни, като започва на 20 Декември и ще продължи до 1ви януари.

Също така ArenaNet благодари на всичките 30.000 участници, участвали в предвижданията за края на Winterfest сезона, и освен наградите за позналите, ще има и по един зелен предмет за ВСИЧКИ, които са се регистрирали в тази активност, подробности за това как ще получите наградите очаквайте скоро.
Posted by KIT on December 19 2006 - 12:14:55 1 Comments 1761 Reads Print
Page 3 of 22 < 1 2 3 4 5 6 > >>

Quick Skill on

Member Poll off
Любима част на Guild Wars?

Prophecies

Factions

NightFall

Всички са ми любими

Никоя не ми е любима

WoW е N1 ! Опа, грешен сайт!

You must login to vote.

GW Ladder Peek
Wed, 8 Sep 2010 01:06:09 +0300


Latest Articles
Ritualist - Обща...
Assassin - Обща ...
Как се създ...
Рангови Ти...
Героите(Hero ...

Latest Threads
Последни Теми във Форумите
Saturday November 27th

ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

ДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

Състояние на играта

Guild Wars технически проблем

Няколко нови куеста в GW1 == free tormented weapon

проблем с паролата на ГВ

GW Дропи яко :(

Въпрос от новак

ACTA / PIPA / SOPA n shit

Седем Години Guild Wars България!
Defend North Kryta Province (Hard mode)

Малак вапрос

Въпроси относно играта

GvG въпрос/и

Еле/Монк хейлър

Рън техники за Nightfall

Leveling Guide 1-20

Малко въпроси

N/P AB build

Добър билд за air ele
Конкурс

Show your UI !

Интервю с Даниел Дочиу

Ева в класацията на Voodoo Extreme за Свети Валентин

Я са намерете грешката :)

Скалъпих едно клипче в youtube ..

Guild Wars alpha test 0.o

Норнска маска - шотландски боец

Конкурс за най-добре миксирана броня

Guild Wars Paragon Dance Music Video
Продавам Pre-purchase развит акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Разменям Guild Wars 2 за Diablo 3

GW 2 account си търси нов стопанин.

Продавам: GW2 акаунт

Търся си Eye of the North

Сто кила ракия давам!

Продавам!!!!

Купувам ЕОТН

tomes
Project Frontline

Размисли и страсти относно новите Guild Wars гилдии

Набирам хора за Charr only PvP guild/light role-playing

The Last Dark Legion [DARK] набира нови членове

Търся играчи за gvg

Мета нууб fs!

dead game

PRIQTEL V NYJDA SE POSNAVA :wink:

Guild Wars & Factions отначало

Ultra Meta Comeback [iway]
1ви читав албум

6ти албум о_О

5ти албум :D

4ти албум

ЧНГ!

Съвет за смяна на видео карта

ЧРД Dobber!

Razer Goliathus Pad

Евро 2012

Ново ПЦ за GW2
Играещите татковци

Приключения в JQ или един добър ПвП/ПвЕ еле билд

Снимки на геройте!!

Вчера и днес

Най-скъпият дроп :P

да се похваля :)

Какво не е наред в картинката?

An everyday BGf-story

едно бъгче от фестивала

Ако нямаше левъл кап
Бъгове по форума

Guild Wars 2 Giveaways on European Fansites

Спечели Guild Wars 2 акаунт

Guild Wars 2 meet up - RockIt на 20ти Август

GuildWars.bg и GuildWars 2

За проблемите със сайта и форума през последните дни.

Проблем с Google Chrome

Проблем с качването на подпис

Запитване

Team Speak 3 server на GuildWars.bg
War Thunder - за фенове на aircraft combat sims

Black Desert Online - ново поколение MMORPG

The Elder Scrolls Online

Продавам/разменям Diablo 3 battlenet account

World of Tanks

Spec Ops: The Line

Unreal 4 engine showcase

RaiderZ

Tera Online

GoG.com
Продавам развит Pre-purchase Guild Wars 2 акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Продавам Guild Wars 2

Продавам gw2

Продавам Guild Wars 2

Продавам GW2 acc

Заменям GW2 за Diablo 3

Продавам GW2 акаунт !

Заменям Diablo 3 за Guild Wars 2

Продавам GW2
Heart of the Swarm

This is where Dreamhack plans to hold their ESPORTS event in

Любопитно четиво

Chat канали, най-накрая в 21 век :)

Goons of Korhal - Starcraft Nation

Patch 1.1

Grrrr започва SC2!

sc2casts

карти за СК2

Star Craft 2 rage
Новия пач

BG Stream

WCG Finals

Free ip boost from alienware

Magma Chamber

New Heroes

Server Stability .... Number One What ???

US Final ... CLG vs Epik

UPDATES

Shots
General

Nicknames

Бета ключове
GW 2 ?

[BGf] Bulgarian Soul Reavers

Keepers of lady [gaga] търси люде :) за PvP предимно

Гилдии

Desolation

Търсят се хора за sPvP отбор

Малко помощ.

Bulgaria on three seas [BOTS]

ETA (Unforgettable Memories)

[BG] The Bulgarians - (Seafarer's Rest)

Latest Images

X-fire ingame chat


X-Mass Card Back


X-Mass Card Inside


X-Mass Card Front

Website design by Chavi Boncheff and Gavrail Kubatev using PHP-Fusion.
Site best viewed in resolutions of 1024x768 or higher with text size medium and font MS Reference Sans Serif.
Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved. © 2004 ArenaNet, Inc. Guild Wars related content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.
Powered by PHP-Fusion v6.00.108 © 2003-2005
Top