Guild Wars Bulgaria


News
Submit News
About the Game
Game Lore
Articles
Submit Article
Guild Wars FAQ
All Downloads
Search
Contact Us


Forum
Web Links
GWBulgaria IRC


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon


The Tombs
Armor Crafting
Skill Locator
In-Game Emotes


Screenshots
Upload Screens
Wallpapers
Movies
World Map
Underworld Map
Fissure Map

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Recent Users off
keflekzo Months
Spezial Months
tL_ Months
Ravenhear Months
toleto Months
dobber Months
Chavi Months
Liahim Months
Str1deR Months
KoenWinte Months

1944 Members
18534611 Unique Visits

Vote for us

www.guildwars.com

www.arena.net

www.ncsoft.net


Победител зимен сезон: Peace and Harmony
Peace and Harmony са победителите във Winterfest Турнира на 2006-та. Европейска гилдия, която финишира на 11-то място в крайната подредба на ладера, но постигна важното 1-во място след финалите. На официалният сайт ще намерите пълен списък с участниците и крайните позиции, както и коментари върху някой от мачовете.

Моето съвсем бързо и импровизирано допитване до някои Български играчи:
  • Scourge: "[PnH] заслужено спечелиха, показвайки не само по-голяма гъвкавост при билдовете, но и по-висока тектическа грамотност, докато [Cel] разчитаха само на един билд през целият турнир. А кой какви умения има е ясно."
  • Elan: "Ако ArenaNet се опитват да подтиснат исканията на хората за по-добре направен 'Observer Mode' с лош метагейм съставен от редица подчертано-скучни-imbalanced билдове и некадърни отбори заемащи топ места в ладръра, ... то са на път да успеят. Въпреки това, трябва да се отбележи че [PnH] бяха най-подкрепяният отбор в историята"
  • Arcador: "Аз се радвам, че Necro Raiders достигнаха до четвъртфинали. Също - не очаквах че Ominous Latin Name ще се качат чак до полуфинали. А за Peace and Harmony - добре си изиграха игрите - имаше пиниз..."

Posted by Chavi on December 18 2006 - 14:06:57 0 Comments 1667 Reads Print
Гласувайте за Guild Wars !
Guild Wars е номинирана в класацията за годината на 1UP, Electronic Gaming Monthly, и Games for Windows Magazine.
На сайта на 1UP, може да гласувате за Guild Wars Nightfall, в две категории: Най добро RPG, и наи добра Multiplayer/Online игра на годината.

В добавка, за тези които не следят форума, вчера следобед АренаНет "разкърти мифките" с изявление в което има три основни момента:

  • Вече са продадени над 3 Милиона копия на GW Prophecies, Factions и Nightfall обобщено!
  • Идва нова екстра - система за търсене на група!
  • Идва нова екстра - реконект!

Изявлението на официалният сайт.
Posted by KIT on December 15 2006 - 13:32:19 0 Comments 1249 Reads Print
Двоен и троен дроп от сандъци в Елона този уикенд!
Cчитано от 10 вечерта в Петък 15-ти до 10 сутринта в Понеделник, всички сандъци намиращи се в Елона ще имат двоен шанс за дроп на редки предмети. Заедно с това, ключове ще падат три пъти по-често. Насладете се на този бонус през уикенда!

Междувременно, Официалният сайт www.guildwars.com отвори за достъп една нова секция - буукмейкърска къща! Xunlai Tournament House позволява залагания за изхода на шампионата. Целта е да подредите отборите така както смятате, че ще се класират. Колкото повече отбора са на местата на които сте ги предвидили, толкова повече точки ще получите, които пък ще можете да размените за "зелено" в играта. Има и тема във форума по въпроса, където можете да дискутирате предвижданията си.

Slash Rank [DeeR] е актуалната гилдия на седмицата. Историята на тяхното създаване е до болка позната – група членове напускат умираща гилдия за да създадат своя. Членовете и обаче са се амбицирали да докажат, че не са случайни играчи и могат да балансират между PvE и PvP. Доказателството за това е сребърният кант, който получиха за заслугите си в Heroes` Ascent и задържаха за повече от един сезон. [Deer] са характерни със своя „spike“ Тeam Build, на който разчитат в напрегнатите плейофни срещи. Развитието на играта обаче ги принуждава да обмислят и други нестандартни билдове, с които да изненадат противниците си. Девизът на [DeeR] е „Не се плаши да научиш нещо от по-слаба гилдия“, затова ако желаете да научите повече, можете да намерите информация на страницата им в официалният сайт.
Posted by KPEATOP on December 13 2006 - 10:18:42 0 Comments 3300 Reads Print
Domain of Anguish отваря тази седмица!
Tози уикенд, с начало 1-ви Декември (Петък), ще запомните с нещо наистина голямо! Отваря врати Елитната PvE зона на Nightfall, наречена "Domain of Anguish". Достъпът до нея ще става през Chantry of Secrets. От АренаНет обещават четири отделни района, десетина куеста, възможности за ъпгрейд на брони, система за придобиване на нови оръжия и разбира се, вълнуваща и предизвикателна мисия. Пригответе се за екшън, а иначе - вече дискутираме новата зона във форума.

Новото издание на PvP Буквара фокусира върху избора на брони и оръжия за PvP. Възможностите са разгледани детайлно, включително инсигнии и руни. Посетете официалният сайт и сверете знанията си.
Posted by Chavi on November 30 2006 - 15:26:03 0 Comments 1099 Reads Print
DEMMIX Номинира Guild Wars за Best Multi
DEMMX (Digital Entertainment`s Media and Marketing eXcellence) номинираха Guild Wars Factions (NCSoft) в раздел Мултиплейър игра за 2006. Тройката допълват Dungeons & Dragons Online и Second Life. Победителите ще бъдат обявени на гала вечер в Hyatt Regency Century Plaza на 29 ноември. Тук можете да прегледате, кои са останалите номинирани в раздел Шоу-програми, Музика, Игри, Телевизия и Видео.
Posted by KPEATOP on November 22 2006 - 14:19:58 0 Comments 1018 Reads Print
Balthazar Faction Уикенд
Cлед Tripple-Drop-Weekend-a миналата седмица, От АренаНет и тази седмица са ни подготвили бонус. Балтазар ще награждава участниците в Битките с Герои (Hero Battles) с двоен размер фекшън и за отделна точка и за победа. Започнете да събирате ценните точки още от Петък вечерта (24-ти ноември).

Две нови гилдии на седмицата. The Gameamp Guides [AMP], които станаха на 1 година през Ноември, както името им подсказва са се запознали около форумите на ГеймАмп. Предимно ПвЕ ориентирани, не защото така са решили, а поради интересите на отделните играчи, [AMP] се окачествяват като група от приятели с обща основна цел - позитивно присъствие в играта.
Тук ще намерите тяхната страница на славата.
The Older Gamers [TOG] отпразнуваха 4-ия си рожден ден, като гилдия на седмицата. Гилдията обхваща 24 игри, като Guild Wars само едно успешно подразделение. TOG не страдат от проблема на повечето гилдии в играта, а именно липсата на активни играчи. Списъкът на членовете им достига оптималната бройка от 100 човека. Старите играчи нямат строги изисквания към новобранците – за да носиш тяхното наметало е нужно да имаш навършени 25 години. Както можете да се досетите те поставят общуването, споделянето на лични проблеми и обмяната на опит на първо място, едва тогава идва играта. Тук можете да прочетете повече за тях.

И накрая, новото издание на State of the Game се насочва към едно от най-важните неща в играта: даването и следването на цели (Target Calling). Въпреки че според повечето играчи Монкът е най-критичният участник в ПвП битките, авторите на статията се аргументират че според тях, ключовата длъжност в отбора всъщност е "target caller"-а, независимо от неговата професия. Прочетете повече за науката "Даване на цели" в седмичният SotG.
Posted by KPEATOP on November 22 2006 - 13:51:45 0 Comments 2863 Reads Print
Филм от Хелуин празника и други шаренийки
B допълнение към многото картинки от Хелуин евента, на официалният сайт вече има достъпно за сваляне и филмче. В него ще видите по малко от всичко различно, което авторите на играта ни предложиха за да създадат специалното Хелуин-настроение. Запазете филмчето за спомен от празника.

PvP Primer - "Букварът" за Player versus Player игра продължава със следващата си глава: "Дервишът и Парагонът в Random Arena". В статията се обсъждат възможностите на двата нови класа за игра в 4х4 отбори където героите повече или по-малко трябва да се грижат сами за себе си. Дават се съвети за умения, екипировка и тактики, които да ви помогнат в битките на Арената.
Предишното издание пък обърна внимание на предварително конфигурираните билдове при избор на нов PvP герой за всяка от професиите. Защо са сложени точно тези умения, какво правят и как се ползват най-добре - като за начинаещи играчи. Прочетете тук - PvP Primer: Premades.

И за финал - уолпейпъра с Парагон и Дервиш на официалният сайт от миналата седмица.
Posted by Chavi on November 13 2006 - 16:30:24 0 Comments 2357 Reads Print
Nightfall пристигна, заедно с Лудият Крал!
Nightfall пристигна, може би малко по-рано от очакваното! Сървърите отвориха повече от час предварително и Чабек и Камадан - началните градове на Елона, бяха наводнени от играчи.
За изтеклият уикенд някои дори успяха да превъртят всички основни мисии. Вижте във форума.

When sunlight wanes to shadow
And mists fill nights once clear
'Tis time to think of monarchs
Who visit once a year.

Hail, Thorn, the king demented,
Whose laughter fills the air
Where cunning gifts are given
With wit and deadly flair!

And as the season passes
Remember what you've seen
In Lion's Arch and Kamadan
On this good Halloween.


Той се върнаааа...The Mad King е отново тук за да ви забавлява. Nightfall излиза днес и какъв по-добър начин да отпазнуваме 3-тата част на Guild Wars, ако не с малко откачени игри посветени на Halloween. Лудият Крал ще раздава подаръци, подкрепян от своята свита, но те ще бъдат само за онези, които вземат участие в забавата. Lions Arch и Kamdan са преобразени специално за този повод.

Какво да очакваме?
Четвъртък 26 октомври: Lions Arch и Kamadan са украсени с Halloween Spirits.
Събота 28 октомври: Различни герои и NPC-та ще се появяват в избраните градове.
Вторник 31 октомври: Mad King Thorn ще започне да се появява на всеки три часа. Първия event започва в 12 на обед, а последният е по същото време на 1 ноември.

За повече информация.
Posted by KPEATOP on October 30 2006 - 11:59:25 1 Comments 1062 Reads Print
Гилдия на седмицата
Tази седмица, гилдия на седмицата е Veritas Invictus [TRUE] основана на 31 Юли 2005г от Reorx Fellstorm. Свързващият елемент се оказал желанието за игра и стремежа да се постигне активен и целеустремен отбор. Ядрото на гилдията е изградено от играчи, които вземат участие във форумите на Gwonline.net – тук всеки може да получи помощ стига да е готов да заплати за нея. Прочетете някой от техните концепции за успешна PvE игра.

С излизането на Nightfall зачестяват и опитите за измами. АренаНет предупреждава да се пазим от играчи, които разменят accounts или access keys за in-game пари или предмети. Тук можете да прочетете ценни съвети, като статията е подходяща както за новаци така и за сериозни играчи.
Posted by KPEATOP on October 25 2006 - 21:25:44 0 Comments 964 Reads Print
Idiot Savants [iQ] спечели плейофите
Idiot Savants [iQ] спечели есенният ладер-сезон, като по този начин всеки от играчите на гилдията си осигури безплатен Nightfall, 4 комплекта кодове за отключване на умения и предмети, както и постоянен златен плащ. Честито! Поздравления и за опонентите им от Team Quitter [QQ], които показаха безупречна игра. Прочетете резултатите от мачовете на всички 16 участници.

PvP Primer-а продължава с преглед на играта в Жейшен частта на Battle Isles. Посетете и прочетете първата част, наречена "Френзи-Теория".

Два големи гейминг-сайта пуснаха превюта за Nightfall:
Купчина Nightfall скрийншоти беше заредена в официалната галерия. Така или иначе ще ходите натам, хвърлете един поглед и към новият уолпейпър, показващ Парагон по впечатляващ начин.
Posted by Chavi on October 23 2006 - 15:27:03 0 Comments 1182 Reads Print
Page 4 of 22 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Quick Skill on

Member Poll off
Любима част на Guild Wars?

Prophecies

Factions

NightFall

Всички са ми любими

Никоя не ми е любима

WoW е N1 ! Опа, грешен сайт!

You must login to vote.

GW Ladder Peek
Wed, 8 Sep 2010 01:06:09 +0300


Latest Articles
Ritualist - Обща...
Assassin - Обща ...
Как се създ...
Рангови Ти...
Героите(Hero ...

Latest Threads
Последни Теми във Форумите
Saturday November 27th

ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

ДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

Състояние на играта

Guild Wars технически проблем

Няколко нови куеста в GW1 == free tormented weapon

проблем с паролата на ГВ

GW Дропи яко :(

Въпрос от новак

ACTA / PIPA / SOPA n shit

Седем Години Guild Wars България!
Defend North Kryta Province (Hard mode)

Малак вапрос

Въпроси относно играта

GvG въпрос/и

Еле/Монк хейлър

Рън техники за Nightfall

Leveling Guide 1-20

Малко въпроси

N/P AB build

Добър билд за air ele
Конкурс

Show your UI !

Интервю с Даниел Дочиу

Ева в класацията на Voodoo Extreme за Свети Валентин

Я са намерете грешката :)

Скалъпих едно клипче в youtube ..

Guild Wars alpha test 0.o

Норнска маска - шотландски боец

Конкурс за най-добре миксирана броня

Guild Wars Paragon Dance Music Video
Продавам Pre-purchase развит акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Разменям Guild Wars 2 за Diablo 3

GW 2 account си търси нов стопанин.

Продавам: GW2 акаунт

Търся си Eye of the North

Сто кила ракия давам!

Продавам!!!!

Купувам ЕОТН

tomes
Project Frontline

Размисли и страсти относно новите Guild Wars гилдии

Набирам хора за Charr only PvP guild/light role-playing

The Last Dark Legion [DARK] набира нови членове

Търся играчи за gvg

Мета нууб fs!

dead game

PRIQTEL V NYJDA SE POSNAVA :wink:

Guild Wars & Factions отначало

Ultra Meta Comeback [iway]
1ви читав албум

6ти албум о_О

5ти албум :D

4ти албум

ЧНГ!

Съвет за смяна на видео карта

ЧРД Dobber!

Razer Goliathus Pad

Евро 2012

Ново ПЦ за GW2
Играещите татковци

Приключения в JQ или един добър ПвП/ПвЕ еле билд

Снимки на геройте!!

Вчера и днес

Най-скъпият дроп :P

да се похваля :)

Какво не е наред в картинката?

An everyday BGf-story

едно бъгче от фестивала

Ако нямаше левъл кап
Бъгове по форума

Guild Wars 2 Giveaways on European Fansites

Спечели Guild Wars 2 акаунт

Guild Wars 2 meet up - RockIt на 20ти Август

GuildWars.bg и GuildWars 2

За проблемите със сайта и форума през последните дни.

Проблем с Google Chrome

Проблем с качването на подпис

Запитване

Team Speak 3 server на GuildWars.bg
War Thunder - за фенове на aircraft combat sims

Black Desert Online - ново поколение MMORPG

The Elder Scrolls Online

Продавам/разменям Diablo 3 battlenet account

World of Tanks

Spec Ops: The Line

Unreal 4 engine showcase

RaiderZ

Tera Online

GoG.com
Продавам развит Pre-purchase Guild Wars 2 акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Продавам Guild Wars 2

Продавам gw2

Продавам Guild Wars 2

Продавам GW2 acc

Заменям GW2 за Diablo 3

Продавам GW2 акаунт !

Заменям Diablo 3 за Guild Wars 2

Продавам GW2
Heart of the Swarm

This is where Dreamhack plans to hold their ESPORTS event in

Любопитно четиво

Chat канали, най-накрая в 21 век :)

Goons of Korhal - Starcraft Nation

Patch 1.1

Grrrr започва SC2!

sc2casts

карти за СК2

Star Craft 2 rage
Новия пач

BG Stream

WCG Finals

Free ip boost from alienware

Magma Chamber

New Heroes

Server Stability .... Number One What ???

US Final ... CLG vs Epik

UPDATES

Shots
General

Nicknames

Бета ключове
GW 2 ?

[BGf] Bulgarian Soul Reavers

Keepers of lady [gaga] търси люде :) за PvP предимно

Гилдии

Desolation

Търсят се хора за sPvP отбор

Малко помощ.

Bulgaria on three seas [BOTS]

ETA (Unforgettable Memories)

[BG] The Bulgarians - (Seafarer's Rest)

Latest Images

X-fire ingame chat


X-Mass Card Back


X-Mass Card Inside


X-Mass Card Front

Website design by Chavi Boncheff and Gavrail Kubatev using PHP-Fusion.
Site best viewed in resolutions of 1024x768 or higher with text size medium and font MS Reference Sans Serif.
Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved. © 2004 ArenaNet, Inc. Guild Wars related content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.
Powered by PHP-Fusion v6.00.108 © 2003-2005
Top