Bulgarian Guild Insider #2: GORCHIZA & Cathedral Of Flames
Posted by dobber on January 18 2008 - 15:19:13
Dобре дошли във второто издание на Bulgarian Guild Insider.Днес разговаряме с GORCHIZA за фермерството, как да изкараме малко парички за нова броня. По-специфично, минаването на тъмницата Cathedral of Flames в продължението Eye Of The North. Можете да прочетете интервюто и описанието в разширената тема, както и да се насладите на красивите снимки предоставени от GORCHIZA.

Това е първото ни ръководство за фарм и надяваме се да бъде последвано от много други. Ако има желаещи да напишат други места за бързо припечелване на пари и особено описания на елитните мисии в играта, ще се радваме да ги публикуваме.

Това ръководство важи само към момента на издаване. Цените на предметите и услугите, както и нужните умения, брони и противници може да се променят по всяко време в зависимост от икономическото състояние в играта, така и заради промени направени от Arena Net.
Extended News
Bulgarian Guild Insider: Здравей GORCHIZA. Представи се за да знаем как се казваш и как се запали по Guild Wars.

GORCHIZA: Привет, аз съм GORCHIZA или в реалния живот като Емил Калайджиев на 16 години. Запалих се съвсем случайно и спонтанно, просто я взех след като разгледах инфото за нея.

BG Insider: Какво харесваш в играта, за да се задържиш толкова време като активен играч?

GORCHIZA: Аз съм ПвП играч , за мен Guild wars си е чисто ПвП . Няма друго изживяване от цъкането на Heroes Ascent или GvG. Две години и половина цъкам и продължавам - не ми омръзва да печеля ГвГ-та :). И разбира се, защото GW не е толкова ангажираща игра , която да се цикли цял ден.

BG Insider: В какви гилдии си играл до сега и на какъв пост?

GORCHIZA: Бил съм в много гилдии , но най-значителни за мен бяха : Small Gods , Pathetic Arithmetic/smrg , Dark Side ftw, Puff , For we are legion , Fairly harmless и сегашната ми гилдия Someone set up us the [bomb]. Най- значителните ми успехи бяха в Fairly Harmless където завършихме #23, в който играх всичките мачове - което не се случи в Small Gods по време на техния успех. Преди година и половина играех основно Еле, но от тогава досега играя Месмер. Съсредоточил съм се само върху две професии за да ги владея добре.

BG Insider: Колко често играеш ПвП и какво точно?

GORCHIZA: По възможност играя всеки ден ГвГ , но ако няма хора си отивам в Heroes Ascent.
BG Insider: Днес ще говорим за фермерство и по-специфично - тъмницата Cathedral of Flames от последното разширение Eye Of The North. Често ли правиш този фарм и в кои други тъмници си редовен посетител?

GORCHIZA: От две седмици не фармя вече, защото нямам нужда , изкарвам достатъчно пари от пвп на ден за да преживея . Иначе посещавам и други dungeon-и , но предимно за предмети. Най-добрия ми улов са 2 Darkwing Shield-а. Иначе тъмницата Cathedral of Flames я правя за да изкарам набързо пари. Като събирах пари за броня, я правех целодневно и изкарвах солидни пари.

BG Insider: Каква е най-скъпата награда, на която си попадал?

GORCHIZA: Най - скъпа награда , не мога да се сетя, но падат доста често скъпи предмети, предимно се печели от модове за оръжия. Разбира се падат много златни предмети с максимална щета и опции, което е предимство. Падали са ми някой много хубави скинове оръжия и все още си ги пазя в сандъка .

BG Insider: Cathedral of Flames - От коя зона се започва?

GORCHIZA: В тъмницата се започва от Doomlore shrine - това са чарските земи в Eye of the north. Куеста го дава продавача в града.

BG Insider: Соло или дует, каква комбинация от професии са нужни? Нормален или труден режим?

GORCHIZA: Подземието се минава дует два монка и на труден режим за да падат повече предмети :) .

BG Insider: Каква е финалната награда - предметите които се събира и има ли шанс за зелени, златни скъпи оръжия? Кое е най-скъпото нещо което си получавал от тази тъмница?

GORCHIZA: Накрай на пещерата има бос, който след като елиминирате ви се отваря сандък от който може да ви паднат хубави зелени и златни предмети или скъпи редки материали. По пътя има много заключени сандъци от който също падат хубави неща.

BG Insider: Към днешна дата - каква цена може да се вземе за различните предмети и средно колко се изкарва на влизане?

GORCHIZA: Парите който изкарвате много зависи от начина по който го минете. Може да карате само двата монка или да прекарвате хора през тази тъмница за пари. Най-богатото ми минаване беше последният път - 20к. Но по принцип, ако сте двама само изкарвате около 7-8 или 10к , но ви падат повече предмети и шанс за скъпи дропове. Когато превеждате хора им взимате по 3к на човек и се прибирате след минаването с около 15к.

BG Insider: Какви са точно постройките на героите които участват и каква роля изпълнява всеки играч за правилно протичане на фарма?

GORCHIZA: Постройката на двата монка е един танк 600 HP (има 600 кръв) и смайтер. Смайтера участва със слагане на енчанти върху танка, който да му дават кръв и да прави убиването (Holy Wrath , Vital Blessing Healing Attument , Retribution), като елитен за смайтера се зимам Blood is Power за енергия на танка и умение за възкресяване. Танка поема основното в фарма като върши почти цялото действие, целта му е да се задържи жив докато умрат противниците. Spirit bond , Shield of Аbsorbtoin , Protectiv Сpirit , Spell Бreaker , Mantra of Рesolve и енчанти за енергия .

BG Insider: А какви са изискванията за броня, оръжия и упгрейди?

GORCHIZA: Облеклото на Танка е много важно да е с най-малка броня за да поема повече удар от противниците и следователно да умират по бързо. Трябва да има руни за кръв и енергия и за атрибутите на монка. Оржията задължително с кръв и одължаване на енчанти. Smaiter-a не е толкова важен, само да има +3 руни за protective и smithing prayers.

BG Insider: Този зандан е от три нива. Би ли направил кратко описание на всяко ниво - какви са по-трудните групи от зверове, от кои падат хубавите предмети и има ли такива от които трябва да се бяга?

GORCHIZA: Минаването е много лесно. Можете да убиете почти всичко на тези нива. Много важно е да поддържате енчантите на танка, Spirit Bond + Protective Spirit + Sheild of Absorbtion. Съвет за да не умирате, пускайте Спирит Бонд винаги и след това пак каствайте Shield of Absorbtion. Влизането в бой Винаги става със Spell Breaker (едниствените места, на който можете да не го сложите е при битка с Enchanted Swords, Hammers and Bows и при паяците). Никъде не се тича от противници, освен на две места - стаята с Боса за ключа за последната стая, просто го примамвате към вас за да го буиете само него и пътя до последната стая, където ви обстрелват постояно с огнени топки. Като цяло трите нива са лесни, дори боса. Най-важното е да не падат енчанти. Смайтера през цялото време седи далече на 2 радара от танка, забранено му е да влиза в бой и да примамва противници, умре ли той - умира и танка. При боса просто постояно каствайте енчанти за да се поддържате жив. Времетраенето на едно минаване е 30 минути бързо и 45 минути бавно.

BG Insider: Какви са босовете в тъмницата и как се бият всеки едни от тях?

GORCHIZA: Босовете не са нищо особено, нормални противници в този случай на фарма, прсто умират една идея по бавно. Продължавайте да си ги биете като обикновените противници.

BG Insider: Нещо което искаш да добавиш относно тази тъмница?

GORCHIZA: Нищо не бих добавил освен забавлявайте се и не прекалявайте с фарма , ПвП-то е по интересно :) .


BG Insider: Благодаря ти много, със сигурност това описание ще помогне на много читатели да изкарат малко пари в трудни времена. Надявам се отново да си гост при нас.