Bulgarian Guild Insider #4: Представяне на гилдиите
Posted by dobber on February 22 2008 - 09:30:26
Bulgarian Guild Insider #4 най-накрая е готов.
Извинявам се за огромното чакане, изцяло по моя вина, но надявам се да започнем нещо интересно с тази тема.

Днес на кратко ще бъдат представени някои от българските гилдии. Как са основани, кои са главните действащи лица и с какво се занимават. Тъй като не сме изчерпателни, надяваме се лидерите или офицерите на останалите гилдии да се свържат с нас за да бъдат добавени.

Приятно четене.
Extended News

Take It [Easy]
Bulgarian Guild Insider: Как се казва гилдията и кои са лидер и офицери?

Entity: Лидер: Entity Of Sin

Офицери:
Rali Eowyn
Sun Deadly Flu
Arhangel Mihail
Tom Merlin
Try To Kill Me Dude
I Rastaman I
Goliama Greda
Bum Ta Plqs
Hundred Companions
Carmin Plague

BG Insider: Какви са основните занимания в гилдията ви?

Entity: С множество закачки,
За да няма играчки - плачки,
Бием де що сварим,
И никого не жалим!
Шегата на страна,
Наблягаме на ПвЕ игра,
Понякога като се съберем,
Отиваме и някой тийм да отнесем!
Опитваме се с ПвП,
Да пробием във света,
с играчи разнородни,
но с интереси сходни!

BG Insider: Приемате ли нови членове и какви са изискванията?

Entity: Всеки може в нашите редици свежи,
Да открие своите стремежи,
Ще го приемем с отворени обятия,
Готови за общи мероприятия!

BG Insider: Как е създадена и какви са целите ви?

Entity: Пръкнахме се ненадейно,
Млади, борбени, идейни,
Всеки всекиго да учи,
Белким да сполучим!


We Ninjad Your Guild [Lord]
Bulgarian Guild Insider: Как се казва гилдията и кои са лидер и офицери?

Liutenitza: Здравейте, гилдийката, която ще представя се казва "We Ninjad Your Guild [Lord]". Актуална информация за моментното състояние на гилдията, може да добиете от следващите два скрийна: тук и тук

BG Insider: Какви са основните занимания в гилдията ви?

Liutenitza: Принципно има разделение на гилдиите в Гилд Уорс на ПвП ориентирани и ПвЕ ориентирани, ние сме взели по малко и от двете ориентации. Имаме играчи, които влизат само като се събираме за ГвГ и такива, които отделят доста време за пуцане на гадинки. Но общо взето всички ни събира една цел - цъкане на ГвГ. Играем през 2-3 дни (както се вижда на снимката), поради един фактор - нощните смени на един от мембърчетата ни, а именно Конратакс (бъстед).

BG Insider: Приемате ли нови членове и какви са изискванията?

Liutenitza: В момента не приемаме нови членове, освен ако не са хора, които познаваме и сме играли с тях. Имаше момент в гилдията, когато се приемаха много нови лица и накрая стана тотална обърквация. Почнаха да се появяват разни идеи за втори отбори, смърфове и т.н., неща, които ми изглеждат смешни и нереални за моментното състояние както на играта, така и на българското гилд уорс общество.

BG Insider: Как е създадена и какви са целите ви?

Liutenitza: Историята е дълга и безинтересна и започва преди около година. След съединяването на Pi (smrg) със СмГ имаше доста недоволни хорица и още тогава с Конратакс мислихме да направим гилдийка, която да събере хората, които харесваме на 1 място. От тогава е и името на гилдията, която бе създадена ~8 месеца по-късно. Но така или иначе някои от недоволните куитнаха смг, а другите останахме заради многобройните гвг-та. След време активността спадна и реших да се преместя в Lurk, която се разпадна след около месец. Като се "озовах на улицата", реших да пробвам да осъществя идеята ни, която беше отново добре посрещната от Конратакс, след това от Бран, от Делегата и така се "родихме". В последствие дойдоха познати от смг/смрг, познати на Дедето, които не бяха играли почти ГвГ-та, а в момента са ни в "титулярния" състав и така (боринг) ...

Колкото до целите ни ... нямаме някакви възвишени цели като топ100 да речем. Общата цел на всички е да се събираме за гвг-та, да побеждаваме и да се веселим. За жалост това никак не се получаваше, когато в гилдията се събраха доста хора. Всеки ден се играеше с различен състав, от което следваше загуба след загуба. И вместо фън имаше много нерви (поне за мен). Наложи се да се направя нещо като титулярен състав, за да има поне някакъв ред в цялата пародия. Разбира се последваха недоволства, лийвс, кикс. За мен промените имаха успех, след като толкова време не можехме да се доближим до rank1000 дори, сега го подминахме. Ако продължаваме да играем в същия дух, ще напреднем доста.

BG Insider: Как се представяте в Гвг-тата, какви постройки и тактики използвате?

Liutenitza: В зависимост от това, кои сме се събрали да играем решаваме кой билд да се цъка. Играем 2 билда, които се различават доста. Единия е с 2 елементалиста, който го направих специално за двете ни момичета в гилдията, другия е балансед (с рейнджър и парагон), също така месмера и монковете са различни и за двата билда. Самите битки се водят от двама човека, като Конратакс "отговаря" за офанзивата, а аз за "движенията" на отбора (отстъпване, сплит и т.н.). Поради този факт, събирането ни за гвг-та е по-рядко. Още не сме еволюирали до такава степен, че да НЕ е нужен човек, който да дава напъствия на останалите 7. За това на този етап сме двама. След определн цикъл от битки, събирам разни впечатления за грешки допускани при играта ни, които в последствие се изтъкват във форума ни и се коментират, като се стремим да ги снижим до минимум. И този "трик" има положително влияние на играта ни.


Bg Soul Reavers [BGf]
Bulgarian Guild Insider: Как се казва гилдията и кои са лидер и офицери?

Orion: Ние сме Bg Soul Reavers. Тагът ни е [BGf]. Връзката между името и инициалите е тайна, която се пази само от най-доверените ми офицери. По настоящем аз (Orion) съм тартор на пасмината, наричаща себе си BGf. Неофициално лидерството ми приключи преди около една година, когато за пореден и последен път получих нервна криза от милите ми съгилдийници, които изпълняват задълженията си в GvG със сериозност, присъща на героите на Тери Пратчет. Естествено манията ми за величие не ми позволи да предам поста си поради менталната ми неспособност да бъда духовен пастир на тези задклавиатурни устройства. Понастоящем формата на оправление сред редиците ни е съвестна анархия. Офицерите, които бих асоциирал с душата на гилдията са: Anima Mia (Бай Мишо), Cash Money (Иван/Паричко), Sam Soulkiller (Никола Наргилето), Tiny Little (Иван Босненецът/The_BG_Khan).

BG Insider: Какви са основните занимания в гилдията ви?

Orion: Основното ни занимание е общуването. Сигурен съм че който е прекарал достатъчно време с нас ще ни определи с нещо от нюансите на "идиоти-безделници" до "недорасли retard-и" (колкото и тафтология да съдържа това словосъчетание). Друго основно занимание е да се ебаваме с другите и никога с мен. От време на време играем Guild Wars.

BG Insider: Приемате ли нови членове и какви са изискванията?

Orion: Нови членове приемаме по лично усмотрение. Преимущества биха били високия праг на търпимост и силно развитото естетическо чувство за простотия.

BG Insider: Как е създадена и какви са целите ви?

Orion: Гилдията е създадена от мен и няколко мои приятели, които отдавна не играят Guild Wars. Целите ни са да поддържаме контакт помежду си и, ако даде Balthazar, да вземем само -1 от последното GvG.

BG Insider: Какво мислите за останалите гилдии?

Orion: Тъй като сме, имам чувството, ненавиждани от повечето български гилдии за престъпното ни бездействие що се отнася до възхваляването на българското величие в елитната стълбица на гилдиите, мисля да се възползвам от дадената ми трибуна, за да споделя: Не ни се правете на големи шефчета на Guild Wars, шот ше доем да ви спукаме лейките на chessboxing!