Guild Wars 2 новости и парти с Ozone.bg
Posted by dobber on July 23 2012 - 10:19:06
Здравейте приятели на Guild Wars.
С радост искам да ви съобщя, че най-после екипът на guildwars.bg започва да обновява сайта и съдържанието му във връзка с излизането на дългоочакваната Guild Wars 2. Знаем че нямаме много време, а имаме големи пропуски, но ще се постараем да наваксаме, колкото е възможно.

Както ви писахме в форума тук, подготвили сме няколко изненади с които да отбележим датата 28 Август. Надяваме се, списъка ни да е задоволителен.

Подготвя се излизането на изцяло нов сайт и форум в близките седмици. Нашият приятел elan на доброволчески начала в момента трескаво разработва всичко по него и е в доста напреднал стадий. Скоро ще пуснем демо версия, в която ще може да тестваме как работи. За пълно заработване на сайта обаче, ще имаме нужда от нов хубав дизайн. За това ако някои от вас има опит в правенето на дизайн и му се намира малко свободно време - моля нека се свържи с нас, ще има възможност да се изяви :)

Благодарение на главният ни редактор Delegat, и добрата работа на Ju Jin San, katharsys и freestyler вече имаме готови 5 статии/превода за Guild Wars 2. Очаквам още няколко да са готови тази седмица, но все още има свободни не-заявени материяли. Ще се радваме да ви наградим за положения труд, като сложим скийн шоти на вашите герои в страницата с описанието. Ако за момента нямате такива скрийншоти - ние не забравяме и ще изчакаме излизането на играта. Статиите ще видите публикувани за първи път в демото на новият ни сайт.

И следва ред на най-хубавите новини :)
Заедно с екипа на Ozone.bg ще направим две прекрасни мероприятия за вас - феновете на играта. В тези мероприятия са поканени да участват всички стари и нови играчи, така че да се позабавляваме заедно.

Първо - ще направим един малък конкурс, в които всеки от вас ще може да се включи, като притежаването на игра и дори познаването на играта не са задължителни. За конкурса ще ви пишем допълнително през тази седмица, тъй като доизглаждаме регламента, но само ще кажа, че ще има 3 първи места с награда по един акаунт за Guild Wars 2 и останалите второ и трето място ще получат страхотни тениски. Всички награди са любезно предоставени от Ozone.bg


И второ - но не по важност. Искаме отново да се съберем и видим на бира, като поканата важи за всички стари и нови играчи, както и случайно попаднали Чарове :) Приятелите ни от Ozone.bg са запазили заведението RockIt в София, а датата е 20ти Август от 19:00 часа. Ето и facebook събитието.

С толкова интересни неща честно казано - нямам търпение :)