Спечели Guild Wars 2 акаунт
Posted by dobber on July 30 2012 - 12:39:50
В духът на олимпийските игри, екипите на Ozone.bg и GuildWars.bg решихме да организираме състезание, но победител няма да е най-бързият или най-силният участник, а най-забавният:)

През следващите 3 седмици ще имате възможност да ни повеселите, като давате възможни реплики на един от нашите специално подготвени комикси. Всеки от вас има право да участва неограничен брои пъти за всички различни варианти.

Най-добрите от вас ще бъдат наградени с чисто нов акаунт за дългоочакваната Guild Wars 2, а поощрителни награди за второ и трето място ще бъдат страхотни тениски брандирани с логото на играта.

Да не забравяме - награждаването ще се състои на 20ти Август в заведение RockIt (София), затова присъствието е препоръчително :) Разбира се, за тези които няма да могат да дойдат, ще се погрижим да получите наградите си. Ето връзка към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/340403019371107/


Ето и правилата на играта:
Всеки от комиксите ще има Първа, Втора и Трета награда. Първа награда е акаунт за Guild Wars 2, втора и трета са тениска с Guild Wars 2.
Всеки има право на неограничен брои участия, но награда ще има само за една - най-добрата му реплика.
Всички отговори ще приемаме в специалната тема в форума ни: тук.
Регистрацията е задължителна.
Моля съобразявайте се с големината на полетата. Няма да се допускат дълги текстове, където е невъзможно да се вкарат в малък балон.
Отговорите ще приемаме в следния формат:
Комикс1
1:
2:
3:
и тн

Например
Комикс1
1: Пред портите на Аскалон, сам човек си пробива път през охраната.
2: Тези Чаррове много са се изцапали.
и тн.

Ето и самите комикси.
Комикс1: 6 позиции


Комикс2: 6 позиции


Комикс3: 4 позиции