Guild Wars Bulgaria


News
Submit News
About the Game
Game Lore
Articles
Submit Article
Guild Wars FAQ
All Downloads
Search
Contact Us


Forum
Web Links
GWBulgaria IRC


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist


Necromancer
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon


The Tombs
Armor Crafting
Skill Locator
In-Game Emotes


Screenshots
Upload Screens
Wallpapers
Movies
World Map
Underworld Map
Fissure Map

Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Recent Users off
keflekzo Months
Spezial Months
tL_ Months
Ravenhear Months
toleto Months
dobber Months
Chavi Months
Liahim Months
Str1deR Months
KoenWinte Months

1944 Members
18242621 Unique Visits

Vote for us

www.guildwars.com

www.arena.net

www.ncsoft.net


General Tombs Guide

Начални Указания за Томбс.

Общи:

-Вземете 2-3 чисти лечителя.Ще имате нужда от тях ако искате да просперирате
.(На някой от картите се изисква опазването на Ghostly Hero жив и там лечителите са ключов фактор)
-Определете някой, който да се занимава с резъректвънето на мъртвите съотборници.Не е задължително да е някой от лечителите,по-добър вариант е някой Войн/Монах да го прави,за да се избягват случаи в които лечител тръгва да резъректва, спира да лекува съответно и рискувате още загуби.
-Определете target caller(човек задаващ на отбора целите на бойното поле).Човекът избран за това трябва да е способен бързо да преценя по време на битка най- удобната цел сред противниците (плюс е ако може да сложи на таргета hex или condition за да спомогне за фокуса на отбора).Примерно Mark of Pain.
-СЛУШАЙТЕ TARGET CALLER-A!!!Фокусирайте усилията си в/у зададената от него цел,не рапръсквайте нанасяните от вас поражения на други противници и не викайте таргети ако не сте target caller.
-Ако сте target caller , най-добрият вариант за вас е да извиквате като цел първо лечителите на врага:Монаси и Елементалист/Монаси(ключов момент , без тях тежките Войни на врага са обречени),след това кастърите им(по възможност първо Месмърите им, които са много серьозна заплаха за вашите лечители).Кастърите по-принцип са с по –ниска броня и падат сравнително леко, а са способни да нанасят големи поражения), след това Рейнджъри и Войни.Добре е сред първите цели да са Монаси като вторична професия, за да се ограничи способноста на врага за резърект.

Видове карти:

Protect The Hero:

Отборът ви се намира пред входът на Tombs.Целта ви е да предпазите Hero-то докато той отваря този вход(средно междуу две и три минути).Позицията на Hero-тo е непрестанно атакувана от висок левел същества ,но по интересни от тях са Rift Wardens(те не атакуват Hero-тo ви ,а стоят на различни позиции из картата).Всеки убит от вас Rift Warden носи на отборът ви 2% бонус морал(до max +10%),който остава за целият ви престой в Томбс.
Стандартно 3-ма човека могат да опазят Hero-то жив ,при условие, че знаят какво правят(добре е поне един от тях да е лечител).
През това време останалите разделени на групи (двама-трима са достатъчно за сравнително бързо убийство на Rift), се разпръскват и избиват Rift Warden-ите.

2-Team Deathmatch:

Просто избиите врага.Ако убиете вражеският Ghostly Hero по време на битката печелите +10% бонус морал (увеличава животът и енергията ви с 10%(моралът ви не може да е повече от +10 , така че дори да имате бонус от Rift Warden-и ,ще сте си на +10)).По възможност убиите Ghostly Hero-то, когато вече виждате, че битката е почти спечелена.

Multi-Team Deathmatch:

По-картата са разположени Обелиски ,които може да държите под ваш контрол ако сложите флагът си на тях .Обелиските дават сериозно преимущество на отборът който ги владее, тъй като нанасят поражения на врага в определен радиус около тях(ако владеете Обелиск се опитайте да изтеглите врага в близост до него, като внимавате някой от противниците да не сложи техният флаг).Най-добрият вариант за вашият отбор е да оставите другите да се бият помежду си(по-този начин отслабвайки от death penalty-то) и да победите този който е останал последен.

2-Team Deathmatch (с Прийстове):

Единствената разлика от стандартният детматч са прийстовете тук.Те стоят във вашата начална позиция и на всеки 2 минути резъректват мъртвите ви съотборници.Прийстът ще ви лекува, ако сте близо до него. Вариант за стратегия е изпращането на ninja team от двама или трима , които да убият прийста на противника,докато останалата част от отбора отвлича вниманието им.Разбира се стандартното избиване на противника и след това, преди да бъдат вдигнати , да убиете прийста, върши също перфекта работа.

Multi-Team Deathmatch (с Прийстове):

Като комбинация от предните 2 вида , важи всичко казано за тях .

Capture The Relic:

Идеята е същата като на Capture The Flag от познатите ви игри.За определено време трябва да взимате реликва от противника и да я носите на Ghostly Hero-то ви.
Първата ви работа е да определите човек който ще носи противниковата реликва(а.к.а relic runner) .По възможност да е някой, който има умения от типа на Sprint и заедно със това е с висок показател за броня.Заедно с него трябва да се движи лечител ,който да го лекува и да премахва кондишъни (примерно Crippled).
Част от отборът ви трябва да предпазва вашата реликва.Това трябва да са хора с умения, които да го забавят максмално много и едновременно с това да му бъдат нанасяни достатъчно поражения.Ефективен начин за забавяне на противника е да го блокирате с тяло(изходите от мястото на което стои вашата реликва са тесни и много удобни за такъв тип блок).Много често Рейнджъри буквално минират полето около реликвата с капани.
Останалата част от отборът ви трябва да се старае да убие техният Ghostly Hero за да му бъде невъзможно да вземе носената реликва(на всеки 2 минути той се резъректва).
Ако прецените нужно, може да бъде оставен някой да пази вашият Ghostly Hero.

Capture The Relic (с врата):

Определянето на задачите в отбора протича по описаният в предишната точка начин.
Ключът за победа на тази карта е контрол на вратата.Ако контролирате бутонът за отварянето и ,можете да отваряте вратата ,когато ви е нужно и да я затваряте за да блокирате врага.Когато вашият relic runner е до вратата я отваряте, а когато минава техният го накарайте да чака пред нея докъто го засипвате с всичко с което разполагате. На тази карта блокирането с тяло не е толкова ефективно, тъй като пространството е по-открито.

King of The Hill( с орбове):

Картата има таймер(10 мин).Целта ви е да заведете вашият Ghostly Hero до олтара.Когато времето свърши,отборът чийто Ghostly Hero е на олтара печели. Ако когато времето свърши има повече от един Hero на олтара, печели отборът чийто Hero е бил последен ,поне за момент, самичък на олтара.
Орбовете се ползват за реъзрект на съотборници.Когато пуснете на земята орб ,той резъректва всички ваши съотборници в радиус от 50 ft(стандартно орбът се пуска на олтара, тъй като там се води основната битка).Най-добрият вариант е някой от лечителите ви да носи в себе си орбът , тъй като той не пречи на кастването на магии, а само на ползването на оръжия.По един орб стои пред стартовата позиция на всеки отбор(близо до него има обелиск ,така че ако сте на малко живот не е препоръчително да отивате за някой от вражеските орбове).
Като цяло на тази карта стратегиите са две, едната е още в началото да атакувате олтара, да го вземете и да отблъсквате другите отбори докато изтече времето.Първо атакувайте противниците които носят орбове, така че да не ги изпозват по-най добрият начин(орбът забавя и много често носещият го играч когато е заплашен го пуска за да може да се изтегли).Лечителите ви трябва да фокусират силите си в/у запазване на Hero-то ви жив(тъи като всички останали ще му се изсипват на него).Стандартно, останалите трябва да избиват по най-бъзрзият начин вражеските лечители и след това техният Hero.
Другата стратегия е да изчакате до момента в които остават две-три минути до края. Да направите мощна атака и да вземете олтара(така няма да имат време да ви контра-атакуват(този вариант е добър ако сте наистина добре сработен отбор или пък ако просто нямате достатъчно лечители и знаете, чедори и да вземете в началото олтара трудно ще го задържите)).

King of The Hill( с Прийстове):

Ако играете срещу един отбор , просто атакуваите олтара и го задръжте.
Ако отборите са повече може да фокусирате усилията си в посока убиване на вражеските прийстове, което не би трябвало да е трудно ако цялата сила на врага е фокусирана в битка за олтара .

Hall of Heroes(King of The Hill):

Последното ниво на турнира.
Картата е чист King of The Hill, без орбове приестове и други глезотий..Към залата с олтара има 2 входа.Много често пред всеки вход биват пускани 2 отбора ,като победителят от тях може да продължи към олтара.Ако в Hall of Heroes спечелите,оставате на същата карта(пуска ви направо на олтара, не е нужно да ходите до него) като след малка почивка идват нови претенденти за вашето място.
Вариантите за картата отново са два, атака още в началото или изчакване до момент в koйто не остава много време и една успеша атака няма как да бъде отвърнато.Good Luck on the Road to The Hall of Heroes!!!


Written by Nash[PF].

Translation,additions and corrections - Sleeper[BG].

Posted by Sleeper on March 11 2005 - 06:59:45 1 Comments 9353 Reads Print
Comments
s3d on August 11 2005 - 12:14:11
ма те се редуват едно след друго или отбора решава каде да ходи (поне за първите няколко)
интересно ми е за реликвата
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.

Quick Skill on

Member Poll off
Любима част на Guild Wars?

Prophecies

Factions

NightFall

Всички са ми любими

Никоя не ми е любима

WoW е N1 ! Опа, грешен сайт!

You must login to vote.

GW Ladder Peek
Wed, 8 Sep 2010 01:06:09 +0300


Latest Articles
Ritualist - Обща...
Assassin - Обща ...
Как се създ...
Рангови Ти...
Героите(Hero ...

Latest Threads
Последни Теми във Форумите
Monday October 19th

ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

ДЕСЕТ ГОДИНИ GUILD WARS !!!

Състояние на играта

Guild Wars технически проблем

Няколко нови куеста в GW1 == free tormented weapon

проблем с паролата на ГВ

GW Дропи яко :(

Въпрос от новак

ACTA / PIPA / SOPA n shit

Седем Години Guild Wars България!
Defend North Kryta Province (Hard mode)

Малак вапрос

Въпроси относно играта

GvG въпрос/и

Еле/Монк хейлър

Рън техники за Nightfall

Leveling Guide 1-20

Малко въпроси

N/P AB build

Добър билд за air ele
Конкурс

Show your UI !

Интервю с Даниел Дочиу

Ева в класацията на Voodoo Extreme за Свети Валентин

Я са намерете грешката :)

Скалъпих едно клипче в youtube ..

Guild Wars alpha test 0.o

Норнска маска - шотландски боец

Конкурс за най-добре миксирана броня

Guild Wars Paragon Dance Music Video
Продавам Pre-purchase развит акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Разменям Guild Wars 2 за Diablo 3

GW 2 account си търси нов стопанин.

Продавам: GW2 акаунт

Търся си Eye of the North

Сто кила ракия давам!

Продавам!!!!

Купувам ЕОТН

tomes
Project Frontline

Размисли и страсти относно новите Guild Wars гилдии

Набирам хора за Charr only PvP guild/light role-playing

The Last Dark Legion [DARK] набира нови членове

Търся играчи за gvg

Мета нууб fs!

dead game

PRIQTEL V NYJDA SE POSNAVA :wink:

Guild Wars & Factions отначало

Ultra Meta Comeback [iway]
6ти албум о_О

5ти албум :D

4ти албум

ЧНГ!

Съвет за смяна на видео карта

ЧРД Dobber!

Razer Goliathus Pad

Евро 2012

Ново ПЦ за GW2

Лабиринт
Играещите татковци

Приключения в JQ или един добър ПвП/ПвЕ еле билд

Снимки на геройте!!

Вчера и днес

Най-скъпият дроп :P

да се похваля :)

Какво не е наред в картинката?

An everyday BGf-story

едно бъгче от фестивала

Ако нямаше левъл кап
Бъгове по форума

Guild Wars 2 Giveaways on European Fansites

Спечели Guild Wars 2 акаунт

Guild Wars 2 meet up - RockIt на 20ти Август

GuildWars.bg и GuildWars 2

За проблемите със сайта и форума през последните дни.

Проблем с Google Chrome

Проблем с качването на подпис

Запитване

Team Speak 3 server на GuildWars.bg
War Thunder - за фенове на aircraft combat sims

Black Desert Online - ново поколение MMORPG

The Elder Scrolls Online

Продавам/разменям Diablo 3 battlenet account

World of Tanks

Spec Ops: The Line

Unreal 4 engine showcase

RaiderZ

Tera Online

GoG.com
Продавам развит Pre-purchase Guild Wars 2 акаунт.

Продавам Guild Wars 2

Продавам Guild Wars 2

Продавам gw2

Продавам Guild Wars 2

Продавам GW2 acc

Заменям GW2 за Diablo 3

Продавам GW2 акаунт !

Заменям Diablo 3 за Guild Wars 2

Продавам GW2
Heart of the Swarm

This is where Dreamhack plans to hold their ESPORTS event in

Любопитно четиво

Chat канали, най-накрая в 21 век :)

Goons of Korhal - Starcraft Nation

Patch 1.1

Grrrr започва SC2!

sc2casts

карти за СК2

Star Craft 2 rage
Новия пач

BG Stream

WCG Finals

Free ip boost from alienware

Magma Chamber

New Heroes

Server Stability .... Number One What ???

US Final ... CLG vs Epik

UPDATES

Shots
General

Nicknames

Бета ключове
GW 2 ?

[BGf] Bulgarian Soul Reavers

Keepers of lady [gaga] търси люде :) за PvP предимно

Гилдии

Desolation

Търсят се хора за sPvP отбор

Малко помощ.

Bulgaria on three seas [BOTS]

ETA (Unforgettable Memories)

[BG] The Bulgarians - (Seafarer's Rest)

Latest Images

X-fire ingame chat


X-Mass Card Back


X-Mass Card Inside


X-Mass Card Front

Website design by Chavi Boncheff and Gavrail Kubatev using PHP-Fusion.
Site best viewed in resolutions of 1024x768 or higher with text size medium and font MS Reference Sans Serif.
Guild Wars is a trademark of NCsoft Corporation. Copyright © NCsoft Corporation. All right reserved. © 2004 ArenaNet, Inc. Guild Wars related content of this website is copyright ArenaNet, a wholly-owned subsidiary of NCsoft Corporation. All rights reserved. ArenaNet, Arena.net and the ArenaNet logo, as well as Guild Wars, are trademarks or registered trademarks of NCsoft Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners.
Powered by PHP-Fusion v6.00.108 © 2003-2005
Top